Madam Mikmak

Madam Mikmak

28 september 2012

Deventer


De laatste zaterdag van onze vakantie zijn we naar Deventer geweest. Op de blog van Jolanda van Bijzonder Oud http://bijzonder-oud.blogspot.nl/ las ik dat ze op Brocante aan de IJssel stond. Zodoende kwam ik ook op het idee om daar naar toe te gaan. De rest van de familie was hier niet zo blij mee, maar afijn!


Dit is de kraam van Jolanda, ik heb bij haar een poffertvorm gekocht. Niet zo'n hoge maar een platte. Ik wil eigenlijk nog graag iets van een plank in de keuken, waar ik allerlei spulletjes op kan zetten en aan kan hangen. Ik zie dat wel eens op andere blogs of in woonbladen voorbij komen. Dan zit ik te bedenken of zoiets ook bij ons zal staan en dan vind ik het vaak ook weer te druk. Herkennen jullie dat? En ondertussen zit ik wel overal naar spulletjes te kijken die zo leuk staan op die plank!


Deventer is trouwens een erg mooie oude stad, met hele mooie oude gebouwen. Leuke oude huisjes, waarvan sommige met mooie geveltjes. Opvallend was ook dat er bloemen aan de lantaarnpalen hingen. Rode en roze geraniums. En die zagen er hartstikke mooi uit. 

Deze geraniums zaten dus ook in de bakken aan de lantaarnpalen. En deze mensen hebben dezelfde kleurtjes in de bakken voor hun raam gezet. Zo leuk, en dat midden in het centrum.


Ik wens jullie een fijn weekend.
 
 
Liefs, Nancy


17 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je naar Brocante aan de IJssel bent geweest en bij Jolanda iets hebt gekocht! Deventer is inderdaad een heel sfeervol stadje met leuke winkels en een gezellige markt!

  Fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat zie ik..Dille & Kamille..ik kan er nooit voorbij lopen, haha moet altijd even naar binnen.

  Groetjes
  Dicky Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk dat je weer even actief bent in blogland! zien je veel te weinig!
  leuke stad hé? wij hebben 2x een huisje gehuurd in Markelo, en dan gingen we in Deventer lekker winkelen...
  fijne dag!

  groetjes Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het lijkt me een heerlijke stad aan je foto's te zien. Ben er zelf nog nooit geweest!

  Fijn weekend
  Liefs Els

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deventer is een mooie stad. Dit straatje ligt nog net even buiten de binnenstad, want daar heb je ook veel oude panden en mooie oude straatjes. Ik kom er een heel enkele keer.
  Fijn dat je weer blogt, Nancy!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke spullen verkochten ze zeg. Ik heb het ook hoor dat ik dingen op andere blogs zie,het ook best wel zou willen maar het aan de andere kant ook weer te druk vindt...althans voor bij ons in huis.Ben de laatste tijd trouwens steeds vaker dingen aan het weghalen omdat ik wat meer rust wil in het interieur ( lees niet te veel kleine dingetjes),maar voor hoe lang dat is,geen idee,haha.
  Lieve groet,Stella

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat was vast en zeker een superleuk uitstapje. Leuke spulletjes in het kraampje!! Kan me voorstellen dat je van alles ziet wat leuk zou staan in de keuken.
  Groetjes en fijn weekend,
  Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 8. O, ik herken het allemaal precies. Samen op stap, maar we belanden toch wel heel vaak op een plek, waar oude spullen zijn. Heerlijke, lekker slenteren over een rommelmarkt! Groetjes en fijn weekend, Alie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een mooie dag zo te zien en te lezen, lekker dat snuffelen overal.
  En ja die plank zouik ook wel willen, helaas is mijn keuken daar te klein voor..
  maar leuke spullen kopen blijft een heerlijke bezigheid.

  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ben er pas ook geweest.Zooo leuk!!En een plank in de keuken?Doen!!Wij hebben afgelopen december de keuken verbouwd en t was voor mij heel duidelijk:geen bovenkastjes maar mooie plank.Toen oude weckpotten bij mn moeder "gejat"....Ben er helemaal blij mee!!
  Lieve groet ria

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vindt Deventer ook een erg leuke stad, met veel leuke winkeltjes!

  Fijn weekend groet, Marjonel

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heerlijke foto's van een fijne dag...liefs Ria...xxx...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel lang geleden ben ik eens in Deventer geweest, maar als ik dit zo lees en zie wordt dat weer eens hoog tijd! Leuk, Brocante aan de Ijssel! Het was vast een feestje om daar rond te kijken. En zo mooi die geraniums! Fijn weekend nog, liefs Lindy

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Deventer is inderdaad een prachtige stad en ook erg fotogeniek! De brocante markt staat hier ook nog op het lijstje...

  Fijn weekend. Groeten, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Nancy,
  Wat leuk dat je foto's van mijn kraampje op jouw blog hebt gezet, was leuk je te ontmoeten!

  En wat een leuke foto's heb je gemaakt in Deventer, wij gaan er ook graag naar toe, ook als er geen brocantemarkt is :-) Deventer is gewoon een mooie oude stad waar je lekker kunt winkelen!

  Groetjes en een fijn weekend nog verder,
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hallo Nancy!

  Ga het dagje uit naar Slagharen maar vast plannen, als je mij ondertussen je adres even stuurt, dan heb je de cadeaubon deze week nog in huis! Je was de enige die er op reageerde, dus ik hoefde ook verder niemand teleur te stellen :)!

  Ik hoor graag van je! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat mooi,zo te zien een superdagje achter de rug Nancy...............groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen